1. Home
  2. Blog
  3. TOP NATUURSTEEN

TOP NATUURSTEEN

TOP NATUURSTEEN

(TIJDLOOS – ONDERHOUDSVRIENDELIJK – PRIJSGUNSTIG)

Met TOP natuursteen kunt u levenslang genieten van de sfeer, uitstraling en meerwaarde van échte natuursteen, zonder je zorgen te hoeven maken over vervelend onderhoud…

Herkenbaar? Je weet dat er niets gaat boven de ziel en charme van een échte natuurstenen vloer… Maar soms hoor je dat die meer onderhoud vraagt dan een namaak-keramiekje?

Niet bij ons! Met onze TOP natuursteen-tegels haal je zowel exclusiviteit als onderhoudscomfort in huis. Geen gedoe met vlekken of krassen. Maar lekker onbezorgd genieten. Je leven lang.

Je hebt het al eens vaker gehoord. Familie of vrienden zijn de trotse eigenaar van een mooie natuurstenen vloer. Toch klagen ze over geregeld onderhoud… Het klopt inderdaad dat heel wat natuursteensoorten té poreus zijn voor intensief gebruik. Die leiden dus tot ontevredenheid. En dat wil je toch niet?

Dé oplossing? Onze exclusieve tegels van TOP-NATUURSTEEN. Warme, tijdloze sfeer én gegarandeerd zorgenvrij. Deze superharde beige kalksteen heeft zéér weinig poriën en is reuze slijtvast. Voor jullie betekent dat geen gedoe met vlekken of krassen. Ook liever zalig genieten in jullie vrije tijd? Leuker dan poetsen, toch?

Bovendien: door zijn formidabele hardheid is deze kanjer gegarandeerd vorstbestendig. Zo wordt de natuurvloer van je living één met de tegels van je terras. Héél verruimend ZEN-effect. En instant vakantiegevoel.

TOP Natuursteen Terras
Terras van TOP Natuursteentegels

Ook niet onbelangrijk …: wij importeren deze droomtegels rechtstreeks per container. Daardoor genieten jullie van verrassend zachte voorwaarden. En dat voor een exclusieve topper. Mooi meegenomen, niet?

Kortom, deze tegel is een heel slimme keuze met alleen maar voordelen.

Benieuwd om dit juweeltje “live” te zien? Maak vrijblijvend een afspraak en overtuig jezelf van de unieke uitstraling én het onderhoudscomfort.

We helpen je heel graag verder.

Ontvang NU jouw GRATIS GIDS!

Groen Vinkje 7 gouden plaatsingsregels natuursteen

Groen Vinkje complete handleiding van A tot Z

Gids Colosseo Stone