Wat klanten schrijven

Al meer dan 2.470 gelukkige klanten!

Hieronder enkele getuigenissen die we via e-mail ontvangen hebben.

In 2012 hebben we bij jullie onze prachtige CASTELLO-vloer besteld (romeins verband). Hij is geplaatst in ons kinderdagverblijf, boven de vloerverwarming. De vloer is echt magnifiek en zéér onderhoudsvriendelijk! En ik kan het weten dag in dag uit met die kleine pagadders, amai... Ook ons terras en het pad in onze tuin die we in MONASTERO hebben gelegd is super in onderhoud en oogt heel mooi! Momenteel investeren we in een nieuwbouwwoning in de Abeelseweg die we zullen verhuren. Gezien het grote onderhoudsgemak hadden we hiervoor graag weer identiek dezelfde CASTELLO-marmer besteld ( 112m2 + snijverlies voor zowel boven als beneden). Wat is momenteel de prijs per m2 aub?

Jürgen en Martine Decaesteker- Bouton Poperinge

In april 2012 hebben we bij jullie 90 m2 zandbeige natuursteen in antieke afwerking/romeins verband besteld voor onze hoeve in Steenhuffel. We zijn heel tevreden over onze mooie vloer, die super gemakkelijk is in onderhoud en die met de jaren inderdaad alleen maar mooier is geworden. Hopelijk heb je deze nog in voorraad? We zouden nl. identiek dezelfde lichtbeige steen (96 m2 + snijverlies) in het romeins verband/ verouderde versie willen plaatsen in onze nieuwbouw. Kan je ons uw beste prijs hiervoor doormailen aub? Levering voorzien voor februari 2021. Ook graag 68 lm plinten in diezelfde mooie natuursteen aub.

Ann Lamberts Steenhuffel

Voor onze woning zijn wij nog op zoek naar een verouderde natuurstenen vloer. Gezien wij heel tevreden zijn over onze andere vloeren zouden wij terug voor de Italiaanse natuursteen kiezen. We zouden zo’n 40m2 nodig hebben. Zijn er momenteel nog lopende acties?

Anthony Haegens Melle

Wij hebben in 2009 bij u 90m² mediterano rosato gekocht, Romeins verband. Dit was voor onze verbouwing. Op heden gaan wij een nieuw project starten en zouden graag dezelfde vloer in onze nieuwbouw leggen. Wij zijn uiterst tevreden van die vloer en de service van u. Echter de vraag is of die bepaalde vloer geschikt is voor vloerverwarming? Kunt u ons hiermee verder helpen. Een bijkomende vraag is welke formaten je hebt in die vloer. Wij hebben nu Romeins verband maar zijn daar andere mogelijkheden in?

Bert Forrest Oudenburg

Zoals je weet hebben we in 2015 uw CASTELLO-tegels aangekocht voor ons terras in Aartselaar. We waren super enthousiast over de warme, Zuiderse sfeer die deze natuursteen uitstraalt. Wellicht herinner je je nog dat we het toen jammer vonden dat we al keramische tegels aangekocht hadden voor onze keuken. Hadden we deze mooie stenen eerder leren kennen, dan hadden we ze zonder enige twijfel ook binnen laten plaatsen. Het visueel overlopen van keuken en terras zou ongetwijfeld een rustgevend en verruimend effect geven. Vandaar onze vragen aub: Hoe dik zijn uw CASTELLO-tegels voor binnen? Kunnen ze verlijmd worden op onze bestaande tegels? Wat is de actuele prijs voor deze CASTELLO in romeins verband? Het gaat om een totale oppervlakte van 64 m2.

Familie Coeckelbergh Aartselaar

Ontvang NU jouw GRATIS GIDS!

Groen Vinkje 7 gouden plaatsingsregels natuursteen

Groen Vinkje complete handleiding van A tot Z

Gids Colosseo Stone