Natuursteen in uw badkamer

TOP-natuursteen in uw badkamer, luxueus genieten in wellness-stijl

Natuursteen in de badkamer brengt luxe tussen je eigen 4 muren. Bovendien geeft het uw badkamer een enorme meerwaarde. Al in de oude beschavingen van Egypte, Perzië, Griekenland en Rome symboliseerde het gebruik van natuursteen rijkdom en macht.

Tot voor kort maakte de handarbeid bij het ontginnen, verzagen en transporteren van natuursteen zo duur dat alleen de rijken het zich konden veroorloven. Hoewel moderne apparatuur en transportsystemen natuursteen tegenwoordig voor iedereen toegankelijk maken, blijft het nog steeds een symbool van luxe en elegantie.

Natuursteen tegels in de badkamer

TOP-natuursteen badkamertegels

Onze TOP-natuursteen badkamertegels lenen zich zowel voor romantisch-landelijke als voor strakke, hypermoderne badkamers. De gezandstraalde steen is zeer onderhoudsvriendelijk, robuust en slijtvast. Verder is hij zeer goed bestand tegen wisselende temperaturen en vochtige omstandigheden. Zijn slipvastheid is een grote troef voor de badkamer en geeft zowel jongeren als ouderen het nodige gevoel van veiligheid.

Tover uw badkamer om in een luxe wellness-oase en geniet van de ontspannen rust die dit prachtig stuk natuur u geeft…

TOP NATUURSTEEN : PUUR ZEN!

Ontvang NU jouw GRATIS GIDS!

Groen Vinkje 7 gouden plaatsingsregels natuursteen

Groen Vinkje complete handleiding van A tot Z

Gids Colosseo Stone